Fransar

Lash Perfect är ett brittiskt marknadsledande varumärke av semi-permanenta fransförlängningar med ett internationellt nätverk av distributörer.

Semi-permanenta ögonfransförlängningar är den snabbast växande salongsservicen i hela världen. Lash Perfect är ett märke som erbjuder högkvalitativa ögonfransförlängningsprodukter och utbildningar till konkurrenskraftiga priser. Med en omfattande support för terapeupter som utbildats hos Lash Perfect.

Fransarna görs tjockare och längre genom att fästa en individuell syntetisk frans på de naturliga ögonfransarna med ett högkvalitativt medicinskt lim, godkänt, med EU: s bestämmelser och är ISO-certifierad.

Lash Perfect ögonfransar är mjuka och bekväma för kunden. Regelbundna återbesök ger nöjda och återkommande kunder.

Lash Perfect ögonfransar är mycket bekväma att använda. När de appliceras professionellt skadar de inte den naturliga ögonfransen som kan ske med traditionella självhäftande lösögonfransar och flares.Lash Perfect ögonfransar kommer naturligtvis att bli mörkare än dina fransar eftersom de kommer att vara fylligare och mer synliga.
Lash Perfect fransar, när de sköts med regelbundna återbesök, kan de sitta upp till 12 veckor. För att upprätthålla fylligheten och behålla sitt perfekta utseende, rekommenderar vi att de retuscheras var annan till var tredje vecka.
Lash Perfect Ultimate lim är kompatibel med alla EU-förordningar och beviljat ett ISO-nummer. Lash Perfekt ögonfransar är för yrkesmässigt utbildade och proceduren är mycket bekväm och avkopplande. Lash Perfect
ögonfransförlängning kan tas bort när som helst genom en certifierad designer.

Lash Perfect semi permanent ögonfransförlängning ser ut och känns naturliga, kan användas för vardagligt bruk, samt inför speciella tillfällen. Så för vackrare ögonfransar, leta inte längre använd semi-permanent fransförlängning från Lash Perfect. 

Priser

Fransförlängning Natural ca 90-120 fransar
890 kr
Fransförlängning Volume lashes 3D
950 kr
Återbesök - Liten påfyllning 2 veckor
600 kr
Fransförlängning Återbesök - Stor påfyllning
690 kr
3-4 veckor 


Fransförlängning singelmetod
699 krLashlift- fransböjning 
699 kr
Lashlift -Gel lash
750 kr
Ögonfrans förlängning - Lash perfect
Erbjudande och tips i din e-post
Registrera dig